Dakkapellen HoornBent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor het plaatsen van een dakkapel in Hoorn? De Dakkapellenwinkel helpt u graag. Wij bieden u een ruim aanbod aan dakkapellen in verschillende groottes en uitvoeringen. Van een kleine met een enkel venster tot een grote over de gehele breedte van uw dak. Al onze dakkapellen Hoorn zijn van hoge kwaliteit en komen met een garantie van 10 jaar.

Ruime keuze dakkapellen Hoorn

Wat uw wensen ook zijn, De Dakkapellenwinkel heeft voor u altijd een dakkapel Hoorn van uitstekende kwaliteit. Bij ons heeft u ruime keuze uit een aantal verschillende soorten dakkapellen. Onder anderen een platdak dakkapel, een pannendak en een verhoogde nok. Op onze website vindt u alle verschillende mogelijkheden voor een dakkapel in Hoorn.

Dakkapellen Hoorn – wij leveren vakwerk

Uiteraard zit u niet graag lang in de verbouwing. Daarom is uw dakkapel in Hoorn binnen 1 dag klaar. Uiteraard blijven wij constant zorgvuldig en netjes werken. Bovendien regelen wij voor u graag alle tekeningen en bouwaanvragen. Voor een schitterende dakkapel in Hoorn en omgeving kunt u op ons vertrouwen.

Contact

Meer weten over dakkapellen Hoorn? Direct een offerte aanvragen? Neem contact op via 0224 – 54 26 70 of stuur een e-mail naar dakkapellenwinkel@hetnet.nl


Meer:
Kunststof kozijnen Noord Holland, Kunststof kozijnen Alkmaar, Kunststof kozijnen Hoorn, Raamdecoratie voor draai kiepramen, Hordeuren voor openslaande deuren, Openslaande tuindeuren, Dakkapel prijzen, Dakkapellen prijzen, Dakkapel plaatsen, Dakkapellen Noord Holland
De Zandwilg 4a Winkel
Dakkapellen | Kozijnen en Deuren | Gevelbekleding | Zonnewering | Rolluiken | Raamdecoratie | Velux Dakvensters


De Dakkapellen Winkel Zandwilg 4a 1731 LS Winkel Tel.0224-542670
Fax.0224-542707 dakkapellenwinkel@hetnet.nl Routeplanner