Kunststof kozijnen AlkmaarOp zoek naar topkwaliteit kunststof kozijnen in Alkmaar? Dan bent u bij De Dakkapellenwinkel aan het juiste adres. Wij noemen onszelf dan wel een dakkapellenwinkel, maar we zijn ook gespecialiseerd in het zetten van kozijnen. Wij plaatsen uw kunststof kozijnen overal in Noord Holland tegen aantrekkelijke tarieven. Met een standaard garantie van 10 jaar.

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen Alkmaar

De Dakkapellenwinkel levert al meer dan 15 jaar uitstekende kwaliteit dakkapellen en kunststof kozijnen in Alkmaar en omgeving Wij merken dat kunststof steeds vaker wordt gebruikt in plaats van hout. Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat ze langer meegaan en minder onderhoud nodig hebben dan gewone houten kozijnen. Bovendien hebben onze kunststof kozijnen een houtlook waardoor ze exact op echt hout lijken.

Kunststof kozijnen Alkmaar – uitstekende service

Laat uw kunststof kozijnen in Alkmaar en omgeving plaatsen door De Dakkapellenwinkel. Wij zorgen dat alles gaat zoals het moet gaan. Niemand zit graag een lange tijd in een verbouwing. Daarom zorgen wij dat uw kozijnen binnen 1 dag zijn gezet. Bovendien laten we na afloop alles weer netjes achter. Het zal lijken of wij niet eens langs zijn geweest.

Contact

Meer weten over kunststof kozijnen in Alkmaar? Direct een offerte aanvragen? Neem contact op via 0224 – 54 26 70 of stuur een e-mail naar dakkapellenwinkel@hetnet.nl


Meer:
Kunststof kozijnen Hoorn, Raamdecoratie voor draai kiepramen, Hordeuren voor openslaande deuren, Openslaande tuindeuren, Dakkapel prijzen, Dakkapellen prijzen, Dakkapel plaatsen, Dakkapellen Noord Holland, Dakkapel Noord Holland, Dakkapellen Purmerend
De Zandwilg 4a Winkel
Dakkapellen | Kozijnen en Deuren | Gevelbekleding | Zonnewering | Rolluiken | Raamdecoratie | Velux Dakvensters


De Dakkapellen Winkel Zandwilg 4a 1731 LS Winkel Tel.0224-542670
Fax.0224-542707 dakkapellenwinkel@hetnet.nl Routeplanner